Loizou krijgt geen speeltijd: "Waarom heeft Heerenveen hem gehaald?"

Loizos Loizou speelde tot nu toe nog maar 22 minuten voor SC Heerenveen. De Cypriotische aanvaller wordt gehuurd van Omonia Nicosia, en vertrekt alweer aan het einde van dit seizoen. Sportverslaggever Andor Faber vindt het nog altijd een opmerkelijke transfer.

"Waarom heeft SC Heerenveen Loizou gehaald?", vraagt Faber zich af bij de Sportcast. Roelof de Vries haakt in: "Dat vind ik ook echt heel apart." Faber vervolgt: "Ze wilden ook nog een optie tot koop. Dan denk je: die jongen kan wat. Ondanks dat Mark Diemers en Lucas Bijker hem niet kenden uit de Cypriotische competitie", grapt Faber.

De Vries gaat verder over Loizou: "Ik heb hem nu al twee of drie keer gezien op de training. Ik heb hem een paar minuten gezien in het thuisduel tegen Go Ahead Eagles." Presentator Arjen de Boer vult aan: "Toen viel hij zo min in. Hij kwam één keer naar binnen toe en schoot toen de bal huizenhoog over. Ik snap er ook niks van."

De Vries: "Ik vind de aankoop heel raar, vooral als je hem totaal niet gebruikt. Dan is hij misschien niet goed genoeg, maar dan is hij verkeerd gescout." Faber: "We hebben het al anderhalf jaar over Nunnely, dat hij niks laat zien. Hussein Ali is niet eens goed genoeg voor GAVC 3, en toch speelt Loizou niet." De Boer sluit af: "Het is onbegrijpelijk."

Lees meer:
0 reacties