Loizos Loizou: "Dan is er een kans dat ik hier langer kan blijven"

Ferry de Haan, Loizos Loizou en Heero
Ferry de Haan, Loizos Loizou en Heero Foto: © BSR Agency

Loizos Loizou wordt de tweede seizoenshelft door SC Heerenveen gehuurd van Omonio Nicosia. De aanvaller uit Cyprus is vol lof over zijn korte tijd in Friesland. Desondanks geeft hij aan wat voor hem echt belangrijk is in het leven.

"Mijn familie, vriendin en beste vrienden. Zij zijn er om me te helpen mijn doelen te bereiken en zullen me elke dag steunen", zegt Loizou tegen FeanFan Magazine, die het niet erg vindt om in zijn eentje in Nederland te zijn. "Dit is mijn droom sinds ik ben begonnen met voetbal, dus ik heb daar geen moeite mee."

Loizou wordt slechts voor een halfjaar gehuurd van Omonio Nicosia, maar wie weet krijgt zijn verblijf in Heerenveen een vervolg. "Als ik mijn best doe, is er een kans dat ik hier langer kan blijven. Ik zal er alles aan doen." De buitenspeler wil nog niet te ver vooruit kijken. "Het is mijn droom voor één van de beste clubs van de wereld te spelen, maar je kunt niet altijd nadenken over de verre toekomst."

"Je moet het stap voor stap doen, met steeds grotere stappen en altijd je best doen. Als ik terugkijk, wil ik in ieder geval kunnen zeggen dat ik alles heb gegeven. Dan moet het goedkomen", aldus Loizos Loizou. 

Lees meer:
0 reacties