Lidberg wil winnen van SC Heerenveen: "Zal een lastige taak worden"

SC Heerenveen en Go Ahead Eagles maken nog kans op deelname aan de play-offs. Bij winst zijn de Friezen zeker van de achtste plek. De Deventenaren moeten winnen en hopen dat RKC punten verspeelt bij degradant Cambuur. GAE-aanvaller Isac Lidberg kijkt uit naar het duel met SC Heerenveen, maar denkt niet aan de play-offs.

"Ik denk dat wij als groep alleen focussen op de wedstrijd winnen zondag", zegt Lidberg tegen Go Ahead Eagles TV. "We kunnen niet veranderen wat er gebeurt in de andere wedstrijd. Dus wij moeten gewoon ons werk doen en proberen te winnen van SC Heerenveen. Dat zal een lastige taak worden. Het is een goed team en we spelen een uitwedstrijd. We gaan natuurlijk voor de overwinning en zien daarna waar het ons brengt."

Mocht Go Ahead Eagles de play-offs niet halen, is het seizoen dan wel geslaagd? Lidberg: "Ja, ik denk het wel. Als je kijkt naar vorig seizoen denk ik dat het een succesvol en goed seizoen was. Maar ik denk dat we dit seizoen nog beter spelen, we hebben ook meer punten."

"Dus ik vind dat de stap die we vooruit hebben gezet een goede is, en als we volgend seizoen weer beter presteren is dat ook weer goed. Dus ik denk dat omdat we weer een stap hebben gezet het weer een succesvol seizoen is geweest", aldus Lidberg.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand