Kwakman: ''Hij gaat nog beter worden met betere spelers om hem heen''

Joey Veerman speelde tegen Feyenoord een geweldige wedstrijd. Ronald de Boer en Kees Kwakman denken dat de middenvelder niet lang meer in het pompeblêdenshirt speelt.

"Ik denk dat het Spaanse voetbal hem ligt, dat is ook technisch, daar moet hij het van hebben", begint Kwakman bij ESPN. Ronald de Boer kan zich daar ook wel in vinden. "Het Duits voetbal is toch veel rennen, al ligt het eraan in wat voor ploeg hij terecht komt", stelt De Boer, die ook in Nederland meerdere clubs ziet waar de middenvelder goed zou passen.

"In Nederland zou ik AZ een hele goede ploeg vinden. Hij past ook in het spel van Ajax en bij PSV. Als je Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario ziet spelen, daartussen misstaat Joey niet", aldus De Boer. Beide analisten zijn het er sowieso over eens dat Veerman niet veel langer in Friesland te bewonderen zal zijn.

"Hij moet echt een stap gaan maken", stelt Kwakman. "Hij moet dingen verbeteren, absoluut, daar is hij echt wel mee bezig, daar wordt hij ook op gewezen. Als hij met betere voetballers om zich heen gaat spelen, want zo'n voetballer is het echt, dan gaat hij nog beter worden."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand