Kwakman geeft Noppert-update: "Hij wordt er moedeloos van"

Kees Kwakman namens ESPN
Kees Kwakman namens ESPN Foto: © Orange Pictures

Het ziet er niet goed uit voor Andries Noppert. De doelman van SC Heerenveen zit al tijden in de lappenmand en keert volgens Kees Kwakman niet zo snel weer terug.

Bij Voetbalpraat van ESPN ging het over spelers die in de zomer een transfer kunnen maken. De naam van Andries Noppert valt, maar Kwakman ziet dat door de blessure niet zo snel meer gebeuren. "Noppert moet eerst maar fit worden, want dat lijkt niet goed", vertelt de analist. "Ik sprak hem zondag even in die zinderende slotfase van FC Groningen waarin niks meer gebeurde. Die tien minuten heb ik lekker met Andries geouwehoerd."

Noppert vertelde Kwakman dat het niet lekker gaat met zijn blessure. "Dat ging over zijn schaambeenblessure. Hij heeft een paar keer een second opinion gehad, het gaat heel langzaam", onthult de oud-voetballer. "Hij wordt er wel een beetje moedeloos van. Ik heb het zelf ook gehad, echt een vervelende blessure."

Volgens Kwakman kan het lang duren voordat hij weer onder de laat staat. "De diagnose stellen en weten wat je eraan moet doen, die is moeilijk. Dat is bij Noppert ook zo. Hij heeft al een paar keer een doel gesteld, maar elke keer wordt het uitgesteld. Ik had het aan het begin van het seizoen al, maar werd pas in maart geopereerd.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand