"Krijg signalen dat spelers Peter Reekers juist heel serieus nemen"

Peter Reekers bij SC Heerenveen
Peter Reekers bij SC Heerenveen Foto: © Orange Pictures

Ole Tobiasen is een goede kandidaat om Johnny Jansen op te volgen bij SC Heerenveen, denkt journalist Arjen de Boer. De assistent-trainer van Jansen past volgens De Boer goed in de profielschets.

“Met de aanstelling van Tobiasen aan het begin van dit seizoen heeft de clubleiding in mijn ogen al voorgesorteerd op een eventueel vertrek van Johnny Jansen”, begint De Boer op de website van Omrop Fryslan. "Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2023, hij is bekend met de spelers en de speelopvatting.”

“Bovendien heeft hij in het verleden bij SC Heerenveen gespeeld”, vervolgt hij. “Als trainer heeft hij bij diverse clubs in de keuken gekeken en bij Almere City heeft hij het helemaal niet zo raar gedaan. Tobiasen is mijn eerste keuze."

Collega Roelof de Vries zou de keuze voor de andere assistent-trainer, Peter Reekers beter vinden. "Ik denk dat Arjen wel eens gelijk kan hebben over het voorsorteren. Toch denk ik niet dat Tobiasen het wordt. Uit de spelersgroep krijg ik eerder de signalen dat ze Peter Reekers juist heel serieus nemen."

"Als hij spreekt, luisteren de spelers. Dat is bij Tobiasen anders. Als ik de signalen uit de spelersgroep hoor, zou het logischer zijn als Reekers het zou overnemen in plaats van Tobiasen", vervolgt hij. "Maar ik ga ervanuit dat zij een van buiten halen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
23/09
SC Heerenveen
21:00
Excelsior
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
8 PEC Zwolle 5 -1 7
9 Excelsior 5 -1 6
10 Heracles Almelo 4 -2 6
11 SC Heerenveen 5 -4 6
12 Ajax 4 1 5
13 NEC 5 -3 4
14 Vitesse 4 -5 3
Bekijk de hele stand