Kraay kritisch op SC Heerenveen: ''Ik zou naar die trainer gaan''

De 0-2 in de wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Twente viel vlak voor rust. Het opbouwen van de Friese ploeg tijdens dit duel is maandagavond een onderwerp van gesprek bij Veronica Inside

"Die denken echt dat ze Franz Beckenbauer, Ramos en Ruud Krol in de achterhoede hebben", reageert Hans Kraay over het uitverdedigen van de ploeg van Johnny Jansen, waaruit de 0-2 ontstaat voor de club uit Enschede. "Breed, breed, balletje terug, nog een keer breed, door de benen van de keeper, hupsakee. Twente loopt er constant op te loeren en dat doen ze gewoon vijftien keer achter elkaar."

"Ik weet heus wel dat je met Joey Veerman zo snel mogelijk aan het voetballen wilt komen, maar hij zal toch ook wel snappen dat je niet Van Beek en Dresevic aan de bal moet hebben?", vraagt Kraay zich af. "Het was echt verschrikkelijk. Ik zou echt met m'n seizoenkaart naar die trainer gaan en zeggen: hoe zit het er nu mee? Spelen we wel eens een balletje lekker vooruit? Leg 'm een keer op Henk Veerman en dan gaan we lekker voetballen."

"Ik denk dat die trainer dit ook niet leuk vindt. Hij zegt niet dat ze dit moeten doen", vult Johan Derksen aan in de uitzending over het spelen van de lange bal op Henk Veerman. "Je ziet niet anders op tv. Het is een soort trend, zinloos rondspelen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand