Köhlert over reünie met Van Hooijdonk: "Leuk om hem weer te zien"

SC Heerenveen was deze week op pad met Mats Köhlert. De Duitse linksback vertelde over zijn woonsituatie, zijn muzieksmaak en zijn rol in het elftal.

Köhlert kwam in de zomer van 2022 naar Heerenveen en voelde zich gelijk thuis in de selectie. "Vorig jaar ging ik veel om met Milan (Van Ewijk red.), maar ik ga goed met iedereen. Je ziet je teamgenoten meer dan wie dan ook en dan gaat dat heel snel", vertelt hij op het clubkanaal.

Ook met Sydney van Hooijdonk kon de verdediger goed overweg, maar net als Van Ewijk speelt die niet meer bij SC Heerenveen. Vorig weekend zat Köhlert een schorsing uit en zat hij samen met de spits op de tribune. "Ik heb een jaar met hem gevoetbald en onze band was heel goed, we gingen nog samen op vakantie", aldus de 25-jarige uit Hamburg, die ziet dat alles heel snel gaat in de voetballerij. "Van het een op het andere moment is hij ook weer weg. Dan zie je hem niet vaak meer. Bellen is ook niet hetzelfde als hem iedere dag zien, dus het was leuk om hem weer te zien."

Lees meer:
0 reacties