KNVB past tijdstip van derby FC Groningen - SC Heerenveen aan

De KNVB heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in het speelschema. Zo worden twee wedstrijden verplaatst en krijgen vijf duels in speelronde vier, vijf en zeven krijgen een andere aanvangstijd, zo is te zien op de website van de KNVB.

Zo wordt de derby tussen FC Groningen en SC Heerenveen op een ander tijdstip gespeeld dan aanvankelijk gepland. Het duel op zondag 12 september begint niet om 16.45 uur, maar om 14.30 uur. Komende week worden meer wijzigingen in het Eredivisieprogramma tot de winterstop bekendgemaakt.

Deze wijzigingen zijn het gevolg van de afspraken die alle Eredivisieclubs met elkaar hebben gemaakt in het kader van de veranderagenda. Nederlandse clubs die uitkomen in de Champions League, Europa League en Conference League hebben de mogelijkheid om een verzoek in te dienen om de datum en/of tijd van hun Eredivisiewedstrijden te wijzigen als ze zich hierdoor beter kunnen voorbereiden op de Europese wedstrijden.

De wedstrijd tussen @SpartaRotterdam en @FortunaSittard is verplaatst naar zondag 12 september (14.30 uur): https://t.co/y8Ekt0hZ76.

— KNVB (@KNVB) September 3, 2021
Lees meer: