Knippende voetballer Van Ee: "Morgen is Sven van Beek aan de beurt"

Espen van Ee
Espen van Ee Foto: © Pro Shots

Espen van Ee verkaste afgelopen zomer van Vitesse naar SC Heerenveen. Niet alleen heeft de middenvelder voetballende kwaliteiten, ook kan hij aardig overweg met een kappersschaar vertelt hij tegenover Feanfan.

"Morgen is Sven van Beek aan de beurt", vertelt hij met een grijns op zijn gezicht. "Die hobby begon in de coronaperiode. Een vriend van mij zei dat ik zijn haar mocht knippen. 'Het wordt sowieso beter dan het nu is', zei hij. Ik deed het en het zag er goed uit. Sindsdien ben ik steeds meer spulletjes gaan halen en filmpjes gaan kijken. Twee vrienden van mij hebben een eigen kapperszaak. Zij leren mij ook dingen."

Syb van Ottele is zijn eerste 'klant' in de kleedkamer. Daarna volgen steeds meer. Zelfs de fysiotherapeuten kruipen bij hem in de stoel voor een frisse coupe. "Ik probeer het nu wel een beetje te minderen. Het werd een beetje te veel. Anders heb ik elke week twintig man, haha. Ik wil niet elke dag, het moet wel leuk blijven", aldus Van Ee. "De meesten willen een opscheertje. Maar ik kan het ook met een schaar doen, hoor. Ik doe alles."

Lees meer:
0 reacties