Kersten naar SC Heerenveen: "Een aderlating voor PEC Zwolle"

SC Heerenveen maakte maandag de komst van Sam Kersten bekend. De verdediger komt transfervrij over van PEC Zwolle. Kersten had echter ook bij de Blauwvingers kunnen blijven, zo weet Tijmen van Wissing.

"Ik weet niet of het een fout van Mark Coonen is geweest. Mark Coonen lijkt daar de belangrijkste technische man, dat is hij op papier ook", begint hij zijn verhaal in De Oosttribune. "Maar je hebt daar weer twee mensen boven zitten, die bepalen alles. Elke uitgave boven de vijfhonderd euro, als jij een keer een luxe diner hebt met Bram van Polen, gaat het allemaal niet door."

"Dan moet het voorgelegd worden aan Meine Braamhaar en Van der Kolk. Als de jeugd naar AZ moet en ze hebben wind tegen, dan kunnen ze de brandstof al niet betalen. Zo gaat het", weet Van Wissing. "Elke uitgave boven de vijfhonderd euro moet... Alles werd weer teruggeroepen. Bij Kersten zat er daardoor vertraging op de lijn. Hij heeft een prima aanbieding gekregen, alsnog, in tweede instantie. Daar zou hij dezer dagen antwoord op geven."

"En gisteren (maandag, red.) is dus bekend geworden dat hij naar Heerenveen gaat. Een aderlating voor Zwolle, waar deze zomer gewoon een leegloop gaat plaatsvinden", verwacht de journalist. "Ik denk niet alleen dat Van Polen niet doorgaat, maar ik denk dat Namli zijn heil ergens anders gaat zoeken. Van den Berg wordt verkocht. Ze zijn uit deze degradatiezorgen, maar met de komst van Willem II en misschien wel Groningen, Roda, zitten ze er deze zomer weer middenin."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
31/08
SC Heerenveen
20:00
NAC Breda
za
14/09
AZ
21:00
SC Heerenveen
zo
22/09
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Willem II 0 0 0
Bekijk de hele stand