Kees van Wonderen verklapt basisplaats: "Normaal zeg ik er niets over"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Kees van Wonderen kijkt uit naar het treffen tussen SC Heerenveen en Almere City van vrijdagavond. In het Abe Lenstra Stadion zal Pelle van Amersfoort in de punt van de aanval starten namens de Friezen.

"Almere is een ploeg die 5-3-2 speelt, of 3-5-2. Het is maar net hoe je het wilt noemen", vertelt Van Wonderen op het perscmoment van donderdag, geciteerd door SC Heerenveen. "Vorige week verloren ze heel geflatteerd, daar zullen ze op willen reageren. Maar daarvoor hebben ze heel goede resultaten gehaald. Uit bij FC Utrecht en Sparta Rotterdam wonnen ze, terwijl ze tegen Ajax en Go Ahead gelijkspeelden. Het is een lastige ploeg om tegen te spelen."

"Daniel Karlsbakk is wel terug", gaat de hoofdtrainer verder. Van Wonderen maakte ook bekend dat Pelle van Amersfoort weer in de spits staat. "Normaal zeg ik er eigenlijk niets over, maar er is geen reden om iets te veranderen. We zitten in een opwaartse lijn en Pelle heeft daarin zijn rol. Je kijkt wat een elftal nodig heeft. We zijn groeiende", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties