Kees van Wonderen trots: "Dit was één van onze beste wedstrijden"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Kees van Wonderen was vrijdagavond een tevreden man. Hij zag zijn ploeg met 3-0 winnen van Almere City. Het was al de derde keer op rij dat die uitslag in een thuiswedstrijd werd behaald, maar volgens de trainer hadden er deze keer meer doelpunten bijgekund.

"Dit was één van onze beste wedstrijden", vertelt de trainer in de Leeuwarder Courant. "We hadden misschien meer kansen moeten benutten. Voor mij was de wedstrijd nog niet gelopen, nadat we op een 2-0 voorsprong kwamen. Continu denk je toch: het zal toch niet dat Almere City terugkomt."

"Maar na de derde treffer zat ik rustiger op mijn stoel en kon ik ook genieten", vervolgt Van Wonderen, die tevreden is over de instelling van zijn spelers. "Je wilt dat de jongens geconcentreerd zijn. Alert blijven. Ik zag een enorme wil en energie in het elftal, met spelers die het maximale uit hun mogelijkheden wilden halen."

Donderdag staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan moet de ploeg uit naar PSV, dat nog ongeslagen is. "Dat is andere koek", aldus de coach. "PSV is de top van Nederland. We gaan zien hoe we ons tegen zo’n ploeg verhouden. Maar wij moeten ook in Eindhoven, met alles wat we hebben, de strijd aangaan."

Lees meer:
0 reacties