Kees van Wonderen realistisch: "Toen waren we eigenlijk kansloos"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Kees van Wonderen weet dat 'zijn' SC Heerenveen donderdag een goede avond moet hebben, wil er een resultaat inzitten op bezoek bij PSV. De Eindhovenaren zijn namelijk de ongeslagen koploper van de Eredivisie, maar ook SC Heerenveen steekt in een prima vorm.

"Of het een goed moment was om ze te treffen, weten we achteraf pas", vertelt Van Wonderen aan de clubkanalen van SC Heerenveen. "Het zou inderdaad kunnen dat de spanning er nu wat van afgaat, omdat ze naar die wedstrijden hebben toegewerkt. Maar hun trainer kennende, gaat hij er juist nu opzitten. We weten dat PSV heel goed in elkaar zit, ze ogen heel sterk."

"Niet voor niets zijn ze de ongeslagen koploper en zitten ze bij de laatste zestien van de Champions League", gaat de hoofdtrainer van de Friezen verder. "We hebben in een eerdere fase al tegen Feyenoord gespeeld, die daar het dichtst bij in de buurt komen, gespeeld. Toen waren we eigenlijk kansloos, maar toen zaten we ook in een andere fase met ons elftal."

"Er is een heel duidelijk verschil, daar hoef je niet moeilijk over te doen. Wij moeten een goede dag hebben en zij een mindere, wil je in de buurt komen. Maar ik laat me graag verrassen", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties