Kees van Wonderen onder druk? "Binnen de spelersgroep niet"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Na een reeks slechte resultaten staat Kees van Wonderen onder druk. Volgens Luuk Brouwers staat de positie van de trainer van SC Heerenveen binnen de club echter niet ter discussie.

De middenvelder werd deze zomer herenigd met Van Wonderen, maar er lag veel meer aan de transfer ten grondslag. "Hij wou me zeker hebben, dat klopt. Maar Kees heeft zich er redelijk buiten gehouden hoor", vertelt hij in Sportcast van Omrop Fryslân. "Het is mooi dat een trainer je wil hebben, maar er kunnen een hoop dingen gebeuren, dus een club moet er ook achter staan."

Na een aantal dramatische reeksen komt bij de supporters langzaam de roep om een nieuwe trainer om. Ook binnen de spelersgroep zou het niet boteren met Van Wonderen. "Ik meen oprecht dat ik binnen de spelersgroep niet merk dat de trainer onder druk staat", aldus Brouwers. "Er zijn in ieder geval geen spelers die dat uitspreken. Niet tegenover elkaar en ook niet naar Ferry de Haan (de directeur, red.) toe."

Dat de trainer onder druk staat vanwege de tegenvallende resultaten, is logisch volgens Brouwers. "Maar in mijn beleving komt dat niet uit de spelersgroep of er moeten mensen zijn die belangrijke bronnen hebben uit de spelersgroep, waarvan ik niet op de hoogte ben. Voor zover ik zie, is dat niet het geval."

Lees meer:
0 reacties