Kees van Wonderen kijkt vooruit: "Dan sta ik daar voor open"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © BSR Agency

Kees van Wonderen heeft ondanks de tegenvallende resultaten twee mooie jaren bij SC Heerenveen gehad. Zondag zat de oefenmeester voor het laatst op de bank bij de club uit Heerenveen. 

Tegen Sparta Rotterdam (2-1) zag Van Wonderen zoals vaker dit seizoen dat zijn ploeg te makkelijk doelpunten tegen krijgt en moeilijk tot scoren komt.  "Ze hebben gedaan wat ze konden, maar wij, of ik als eindverantwoordelijk, hebben niet het ei kunnen leggen om de stabiliteit in het elftal te krijgen", blikt hij na afloop terug bij ESPN.

Zo zit de samenwerking tussen Van Wonderen en SC Heerenveen er dus officieel op. "Ik heb van deze twee jaar genoten bij een prachtige, warme club. Natuurlijk zijn ze (de supporters red.) ontevreden, dat mag ook. Soms loopt iets moeizamer dan je wil. Die lessen neem ik mee", aldus de oefenmeester, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Er is nog niks voorbij gekomen wat me aanspreekt. Als er iets voorbij komt wat ik leuk vind, binnen- of buitenland, dan sta ik daar voor open. Als dat niet komt, ga ik wat anders doen."

Lees meer:
0 reacties