Kees van Wonderen: "Hij zat tegen PSV mogelijk 90 minuten op de bank"

Kees van Wonderen in het Erve Asito
Kees van Wonderen in het Erve Asito Foto: © Pro Shots

Kees van Wonderen is volop in voorbereiding op het duel tussen SC Heerenveen en PSV. De hoofdtrainer beseft dat hij met de Friese ploeg een resultaat moet boeken tegen de Brabanders om nog enige kans te blijven houden op de play-offs.

"We moeten tegen PSV eigenlijk een punt of meer pakken om kans te houden op de play-offs om Europees voetbal", wordt Van Wonderen geciteerd door de Leeuwarder Courant. "Het is een belangrijke wedstrijd. Dat geldt voor PSV, maar ook zeker voor ons. We willen er een voetbalgevecht van maken, waarbij we met teamspirit veel kunnen compenseren."

Nathan Tjoe-A-On is afwezig bij SC Heerenveen vanwege interlandverplichtingen met Indonesië onder 23. Het zorgt voor gemengde gevoelens bij de hoofdtrainer. "We hebben Nathan in de winterstop erbij gehaald omdat we op die plek versterking wilden achter Mats Köhlert."

"Aan de andere kant: wij kunnen ons niet voorstellen hoe groot voetbal en dat toernooi in dat land is. Mogelijk zat Nathan bij ons 90 minuten op de bank tegen PSV, terwijl hij in Indonesië een geweldige ervaring kan opdoen. Dat is de afweging die wij hebben gemaakt", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties