Kees van Wonderen: "Gezien de stand, moeten zij ook iets doen"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen speelt zondagavond in het Kras Stadion tegen laagvlieger FC Volendam. Kees van Wonderen weet dat Volendam een echte counterploeg is, maar kijkend naar de ranglijst, denkt hij toch dat de nummer zeventien van de Eredivisie het niet alleen maar kan hebben van uitbraken.

"Gezien de stand, moeten zij ook iets doen", zegt Van Wonderen op de clubsite. "Wat ze gaan doen, is ook afhankelijk van het scoreverloop. Zijn wij in staat om op voorsprong te komen of moeten we in de achtervolging, zoals we dit seizoen al vaker hadden tegen bijvoorbeeld PEC Zwolle en Go Ahead Eagles?"

SC Heerenveen kan zondag niet beschikken over aanvallers Patrik Walemark en Ion Nicolaescu. Beide spelers zijn geblesseerd. Van Wonderen: "Patrik heeft vandaag weer een gedeelte van de elf-tegen-elf meegedaan, dus die komt ook langzaamaan weer terug."

"Nico gaat ook stap voor stap de goede kant op, maar hij traint nog niet met de groep mee. Hij is inmiddels weer terug uit Madrid, waar hij is behandeld door een Moldavische specialist. Nu moet hij de vertaling maken op het veld. Ik hoop dat hij over drie of vier weken weer terug is", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties