Kees van Wonderen blikt vooruit: "Het zit goed in elkaar"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Aankomende zondagmiddag reist sc Heerenveen af naar Nijmegen voor het treffen met NEC. De Friezen wonnen hun afgelopen twee wedstrijden, en zullen dus met vertrouwen aan de aftrap staan.

"Wij zijn ons aardig aan het ontwikkelen. De laatste twee wedstrijden scoren we zes keer en krijgen we geen doelpunt tegen. Van de laatste vier duels hebben we drie gewonnen", vertelt trainer Kees van Wonderen op de officiële clubwebsite.

"Het wordt een interessante strijd", gaat hij verder over het affiche van aankomende zondag. "Ze hebben heel veel voetballend vermogen, durf, lef en dynamiek. Ze zijn Matsson kwijtgeraakt, maar daarvoor is Tjaronn Chery in de plaats gekomen. Het zit heel goed in elkaar."

Heerenveen moet het wel doen zonder Luuk Brouwers en Ion Nicolaescu, beide spelers zijn op dit moment herstellende van een blessure. "Met Nico gaat het wel de goede kant op. Hij heeft nog geen terugslag gehad, dus dat is mooi", aldus de trainer. "De blessure van Luuk lijkt mee te vallen. Er is geen grote schade gevonden aan zijn hamstring, dus we hopen dat hij er na de interlandperiode weer bij is. Hoe we hem gaan vervangen, zullen jullie zondag zien. We hebben meerdere keuzes om het in te vullen."

Lees meer:
0 reacties