Kees van Wonderen: "Alleen tegen hen waren we twee keer kansloos"

Kees van Wonderen in het Philips Stadion
Kees van Wonderen in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen leek afgelopen zondag de drie punten te pakken op bezoek bij PSV, maar moest in de slotfase toch twee treffers incasseren. Trainer Kees van Wonderen ziet zijn ploeg dit seizoen competitief zijn aan alle andere teams in de Eredivisie.

"Alleen tegen Ajax waren we twee keer kansloos", vertelt Van Wonderen aan de Leeuwarder Courant. "Deze groep kan heel goed voetballen. Maar er is ook een andere kant: we zijn nog altijd wisselvallig. Met onze laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior als negatieve uitschieter. Toen was er veel kritiek, vanuit media en supporters, en die begreep ik heel goed."

"Ik ben niet gisteren in de voetbalwereld gestapt. Bij elke club waar ik heb gewerkt, als speler en trainer, ben ik een periode verguisd. Maar bij diezelfde clubs werd ik uiteindelijk ook gewaardeerd. Toen ik bij NEC speelde was op een gegeven moment de tendens dat ik uit het elftal moest. Ik stokte het spel. Het was helemaal niets. Tot we via de nacompetitie promoveerden en alles geweldig was."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand