KAA Gent neemt Meijerink over van SC Heerenveen Vrouwen

Elise Meijerink verruilt SC Heerenveen deze zomer na vijf jaar voor het Belgische KAA Gent. De 25-jarige middenveldster was in het verleden vaste aanvoerder van het vrouwenelftal, maar kampte de laatste seizoenen met veel blessureleed.

"Toen ik vijf jaar geleden bij sc Heerenveen kwam, voelde ik me meteen op mijn plek. Het is een warme en gezellige club, maar ook prestatiegericht. In de jaren die volgden heb ik hoogte- en dieptepunten meegemaakt", laat Meijerink weten in een reactie op Facebook. "Zo werd ik in mijn tweede seizoen aanvoerder en wonnen we de eerste wedstrijd met 2-1 van PSV."

"Ook het behalen van de derde plaats kampioenspoule is me zeker goed bijgebleven. Daarnaast heb ik ook last gehad van een paar vervelende blessures, maar daar hebben de club, mijn teamgenoten en de staf me goed doorheen geholpen. Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd bij Heerenveen. Ik zal de tomeloze inzet van vrijwilligers, het bestuur, het interim-bestuur en alle partners ook nooit vergeten."

"Ik ga alles bij en rondom sc Heerenveen dan ook enorm missen", aldus Meijerink.

Heel erg bedankt en veel succes bij KAA Gent Elise! ????

????| TRANSFERNIEUWS

Na 5 seizoenen verlaat Elise Meijerink sc Heerenveen Vrouwen. Volgend seizoen zal zij haar voetbalcarrière voorzetten bij het Belgische KAA Gent.

Heel erg bedankt en veel succes in Gent Elise! ????#EliseBedankt pic.twitter.com/apCGk8xLwT

— sc Heerenveen Vrouwen (@SCHVrouwen) June 26, 2020

Lees meer: