Jorritsma betreurt situatie: ''Ons vertrouwen in Luuc staat nog altijd overeind''

Maandagochtend werd bekend dat niet alleen Luuc Eisenga per 1 maart stopt als algemeen directeur, maar dat de volledige raad van commissarisssen (rvc) bovendien niet hernoemd wordt tot een nieuwe termijn. Rvc-voorzitter Jorrit Jorritsma betreurt de gang van zaken.

"Als je mij vraagt: is het de laatste tijd rustig geweest? Dan moet ik zeggen dat het onrustig is bij de club, maar met name van buiten", citeert Omrop Fryslân Jorritsma. "Maar ik ben er altijd van overtuigd geweest dat als wij de gelederen gesloten houden, dat wij met z'n allen een heleboel hadden kunnen doen."

Maar inmiddels is de rol van de rvc én Eisenga voorbij nadat het Stichtingsbestuur het vertrouwen heeft opgezegd. "Het is bijna twee weken geleden dat ik een telefoontje kreeg van het Stichtingsbestuur, met daarin de boodschap dat het vertrouwen in de rvc weg was. Wat ik daarbij wel zeggen wil, is dat de werkverhouding tussen het Stichtingsbestuur en de rvc de afgelopen twee jaar altijd goed is geweest."

"Wij rollebollen echt niet over de straat. Maar als rvc worden wij niet opnieuw benoemd. Volgende week ontstaat er dus een nieuwe situatie", vervolgt Jorritsma, die dus schaakmat is gezet. "Ons vertrouwen in Luuc staat nog altijd voereind. Maar SC Heerenveen is geen normaal bedrijf."

 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 FC Volendam 1 0 1
10 RKC Waalwijk 1 0 1
11 SC Heerenveen 1 0 1
12 Sparta Rotterdam 1 0 1
13 Fortuna Sittard 1 -1 0
Bekijk de hele stand