Jordan Henderson baalt: "Dat was het maximale dat wij verdienden"

Jordan Henderson baalt van het resultaat in Heerenveen
Jordan Henderson baalt van het resultaat in Heerenveen Foto: © Pro Shots

Jordan Henderson begreep na afloop van het duel tegen SC Heerenveen niet waarom het moment in de slotfase als doelpunt werd gerekend. Volgens de kersverse Ajacied was de bal duidelijk in zijn geheel over de doellijn.

"Ik wist tot vandaag niet dat er geen doellijntechnologie was in Nederland", vertelt Henderson voor de camera van ESPN. "Maar dat heb je ook niet nodig hier, je hebt alleen de VAR nodig. Het is gewoon een doelpunt. Ik snap niet dat ze de treffer niet toekennen. Dit is toch een doelpunt? Het is heel raar. Voor mij is het een honderd procent doelpunt, ik heb geen enkele twijfel. Het is heel teleurstellend dat hij niet wordt gegeven."

De Engelsman wil echter niet alleen naar de arbitrage wijzen. "Dat gezegd hebbende, in de eerste helft presteerden we niet goed en we begonnen slap aan de tweede helft. Daarna knokten we ons terug en toonden we karakter. Als uiteindelijk de goede beslissing was genomen, hadden we tenminste een punt gepakt. Al was dat het maximale wat wij verdienden vandaag. We lieten niet datgene zien waartoe we in staat zijn", aldus Henderson.

Lees meer:
0 reacties