Johnny Jansen voelt druk: "Er is al langer ruis bovenin de club"

Johnny Jansen
Johnny Jansen Foto: © Pro Shots

Johnny Jansen gaat maandag in gesprek met SC Heerenveen om te praten over zijn toekomst. De trainer weet dat de voortekenen over contractverlenging er allesbehalve goed uitzien.

"Ik had dat gesprek graag eerder gevoerd, maar voor de timing zullen ze hun redenen hebben", vertelt de trainer, die weet dat de druk op hem wekelijks zwaarder wordt. "Dat is wel duidelijk. Aan wat er geschreven wordt, maar ook door de kritische gesprekken die we intern al een tijdje voeren. Daarnaast is er ruis bovenin de club, al langer."

De clubman merkt dat binnen de club niet iedereen op dezelfde lijn zit. "Men vindt er altijd iets van, er zijn stromingen. Terwijl ik vind: voor de winterstop hebben we er qua punten het maximale uitgehaald en momenteel missen we kwaliteit", aldus Jansen, die deze winter zijn beste speler Joey Veerman zag vertrekken.

"Ik wacht af wat me verteld wordt, maar los daarvan heb ik ook wel mijn eigen gedachten. Als het een heel negatief gesprek wordt en ze willen niet verder, dan is dat zo. Tegelijkertijd zijn er voor mij ook wel wat zaken die ik graag anders wil", besluit Jansen in gesprek met Voetbal International.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand