'Joey Veerman staat in de belangstelling van Premier League-club'

Joey Veerman viert de overwinning in Sevilla
Joey Veerman viert de overwinning in Sevilla Foto: © BSR Agency

Joey Veerman zou in de belangstelling staan van Newcastle United. De middenvelder van PSV is één van drie spelers die komende zomer naar de Engelse club moet komen.

Dat meldt de Britse krant the i. Het medium meldt dat Newcastle bereid is om een flinke transfersom te betalen voor Veerman. De clubleiding zou manager Eddie Howe steun willen bieden, die door de 'teleurstellende' achtste plek in de Premier League onder vuur is komen te liggen bij de supporters. Intern zou er juist veel vertrouwen zijn in Howe, en de komst van Veerman moet dat kracht bijzetten.

PSV hoopt het contract van Veerman te verlengen, maar de middenvelder zou hebben aangegeven dat hij klaar is voor een volgende stap. SC Heerenveen heeft een doorverkooppercentage van tien procent bedongen en kan dus flink cashen bij een transfer van Veerman.

Bij Newcastle United vertrekt mogelijk sterspeler Bruno Guimaraes, en zou Veerman dus de opvolger kunnen worden. De Braziliaanse middenvelder heeft een transferclausule van zo'n 115 miljoen euro en staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain en Manchester City.

Lees meer:
0 reacties