Joey Veerman: "Ik loop wel even langs als ik de 0-1 binnenschiet"

Joey Veerman in het shirt van SC Heerenveen
Joey Veerman in het shirt van SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

De Volendamse invloeden in de Friese derby van aanstaande zondag zijn vrij groot. Joey Veerman van SC Heerenveen en Erik Schouten van SC Cambuur speelden samen bij FC Volendam en kijken vooruit naar de aanstaande derby.

"Het is een mega sarcastische kerel", lacht Veerman als hij Schouten omschrijft voor de camera van Omrop Fryslân. "Toen ik bij het eerste kwam heeft hij me de eerste drie weken niet aangekeken. Zo'n speler is het." Schouten haakt natuurlijk in. "Ik heb hem dus geholpen de eerste paar weken bij de club. Hij voelde zich een beetje ongemakkelijk bij de grote jongens, dus dan neem je zo'n jongen mee op sleeptouw. Uiteindelijk is het dit geworden", knipoogt Schouten.

Ik denk dat wij individueel betere spelers hebben. Dat denk ik serieus. Alleen zij voetballen als team wel aardig op het moment moet ik eerlijk zeggen. Ik denk dat wij daar wel iets meer problemen mee hebben.

"Ik hoop niet dat ik zover moet doordekken dat ik achter Joey aan moet", zegt Schouten. Veerman reageert gevat. "Ik loop wel even langs als ik de 0-1 binnenschiet."

Weet SC Heerenveen zondag te winnen van SC Cambuur? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.10x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Heerenveen en pak 42 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand