Joey Veerman eerlijk over SC Heerenveen: "Had anders kunnen lopen"

Joey Veerman
Joey Veerman Foto: © Pro Shots

Joey Veerman maakte een prima indruk bij SC Heerenveen en verdiende daarmee een transfer naar PSV. Deze stappen stippelde de Volendammer echter niet voor zichzelf uit, maar Veerman is wel blij met de opbouw van zijn carrière tot dusver.

"Het pad dat ik heb gevolgd, is goed geweest", vertelt Veerman in De Telegraaf. "Dat heb ik overigens niet – zoals je bij anderen weleens leest – gekozen, want ik ben niet van de carrièreplanning. Ik vind dat dit nergens op slaat. Het is niet zo dat ik vanaf mijn tweede al naar PSV wilde."

"SC Heerenveen en PSV kwamen op mijn pad en mijn zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg wist er met die clubs uit te komen", gaat de Volendamse middenvelder verder. "Daar ben ik heel gelukkig mee, want het had ook anders kunnen lopen. Drie jaar geleden kon ik ook naar FC Utrecht en Club Brugge."

Veerman is tegenwoordig ook een vertrouwd gezicht bij het Nederlands elftal. "Ik weet dat ik met de beste spelers van Nederland te maken heb, ben blij dat ik erbij zit en elke basisplaats of invalbeurt maakt me trots. Van FC Volendam naar SC Heerenveen, een transfer naar PSV en nu deel uitmaken van Oranje; daar zit een mooie opbouw in", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties