Joey Veerman: "Dan blijkt dat niet héél Nederland tegen je is"

Joey Veerman bedankt het publiek na het duel tegen Roemenie
Joey Veerman bedankt het publiek na het duel tegen Roemenie Foto: © Pro Shots

Joey Veerman heeft bepaald niet de makkelijkste week uit zijn loopbaan achter de rug. De oud-speler van SC Heerenveen maakte geen al te beste indruk tegen Oostenrijk en kreeg flinke bakken met kritiek te verwerken. Tegen Roemenië lieten de Oranjefans echter zien Veerman nog niet te zijn vergeten. De middenvelder werd na zijn invalbeurt luidkeels toegezongen door de aanwezige supporters.

"Ja, het is natuurlijk erg mooi dat de fans dat deden. Dan blijkt toch dat niet héél Nederland tegen je is", vertelt de voormalig middenvelder van de Friezen voor de camera van ESPN. "Ik heb alles uitgezet, maar je hoort van sommigen wel... Zoals Nathan Aké en Virgil van Dijk het voor me opnamen, dan merk je wel dat er veel gezegd en geschreven is."

"Daar heb ik die jongens ook voor bedankt, maar ik moest zelf de knop omzetten. Het is geen kleuterschool. Je moet jezelf gewoon staande houden en goed spelen. Dat heb ik vandaag wel weer gedaan. Ik moest gewoon weer hard trainen en gefocust zijn in de minuten die je krijgt. Zonde dat ik die bal er niet inschiet, dat had het mooi afgemaakt", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties