Joey Veerman beseft: "Vroeger bij SC Heerenveen gebeurde dat nog"

Joey Veerman in actie voor Oranje
Joey Veerman in actie voor Oranje Foto: © Pro Shots

Joey Veerman staat zondag hoogstwaarschijnlijk aan de aftrap op het EK bij het Nederlands elftal. De middenvelder van PSV heeft bondscoach Ronald Koeman overtuigd, al laat hij wel eens een mannetje lopen. 

"Van dat beeld kom ik nooit meer af. Vroeger bij FC Volendam en Heerenveen gebeurde dat nog, maar bij PSV niet. Zeker onder Peter Bosz kun je je dat niet veroorloven. In het meeverdedigen heb ik me onder hem zeker ontwikkeld", zegt de middenvelder bij De Telegraaf.

Bondscoach Koeman vindt ook dat het beter kan. "Misschien om me scherp te houden. De statistieken zeggen dat ik veel vuile meters maak en ook een behoorlijk aantal onderscheppingen en balveroveringen heb. Maar als de bondscoach het zo ziet, dan is het goed dat hij het zegt", aldus de tienvoudig international.

"In ons persoonlijk gesprek is het daar niet specifiek over gegaan. De bondscoach heeft in dat onderhoud de speelwijze uitgelegd en hoe hij het toernooi met mij voor zich ziet. Nee, tot een tweede gesprek na het afvallen van Frenkie is het niet gekomen. Is ook niet nodig", besluit de technicus.

Lees meer:
0 reacties