Jet van Beijeren als sleutelspeelster: "Ben meer de vaste kracht"

Jet van Beijeren in actie namens SC Heerenveen
Jet van Beijeren in actie namens SC Heerenveen Foto: © Orange Pictures

Een van de sterkhouders binnen sc Heerenveen Vrouwen is Jet van Beijeren. De middenveldster maakt een goede ontwikkeling door en heeft dit seizoen bewezen dat ze een vaste kracht is binnen het elftal.

"Ik heb wel een wat andere rol dan vorig seizoen", deelt Van Beijeren in gesprek met sc Heerenveen over haar huidige rol in het team. "Ik ben wat meer de vaste kracht en dat was vorig seizoen wel anders, maar dat bevalt mij op dit moment wel. De ontwikkeling gaat goed. Beetje vanuit een andere positie ook, dus er valt nog genoeg te leren."

Op de vraag wat Van Beijeren haar beste rol is antwoord ze: "Ik denk dat ik wel bepalend kan zijn met mijn inzichten op het middenveld en vanuit dat inzicht ook de juiste steekballen kan geven voorin. De doelpunten zullen dan nog wel komen, zegt Van Beijeren lachend. "De sfeer is altijd goed, gelukkig wel, want de punten zitten niet altijd mee."

Zondagmiddag staat de wedstrijd tegen FC Twente op het programma. De koploper die nog geen punt liet liggen. "We gaan met een goed gevoel de wedstrijd in. We zijn hard aan het trainen en hebben een tactiek, dus we hopen dat we ze daarmee kunnen verrassen" aldus Van Beijeren.

Lees meer:
0 reacties