Jeremiah St. Juste maakt geen indruk: "Wat moet je dan bij Ajax?"

Aad de Mos ziet dat Ajax er een rommeltje van maakt op de transfermarkt en vreest het ergste voor de Amsterdamse club. De analist en oud-trainer zag onder meer dat verdedigers Sepp van den Berg en Jeremiah St. Juste in de belangstelling stonden van de recordkampioen.

"Dan zie je dat Mislintat (technisch directeur Ajax, red.) niet de grote man is", zo vertelt De Mos bij de podcast Transfertijd. "Van den Berg was bij mij al afgevallen bij PEC Zwolle. Hij zakt door zijn hoeven heen en heeft geen uitstraling. Het is een aardige jongen, maar laat hem maar lekker naar Mainz gaan. Dat is de redding van Ajax, want hij mag nog de schoenen niet poetsen van Ajax-speler Jorrel Hato."

De Mos is ook niet onder de indruk van vermeend Ajax-target Jeremiah St. Juste, die eerder bij SC Heerenveen en Feyenoord speelde. "Dat is ook geen goede. Als je bij Sporting op de bank zit en af en toe mee mag spelen, wat moet je dan bij Ajax? Ik vrees het ergste voor trainer Maurice Steijn, met deze nieuwe technisch directeur", aldus De Mos.

Lees meer:
0 reacties