"Je proefde bij Jansen geen blijdschap, dat voelt hij ook aan"

SC Heerenveen kwam uit een vrije trap van Joey Veerman volledig tegen de verhouding in op een gelijke stand tegen PSV zondagmiddag, maar verdiende daardoor een punt (1-1) in eigen huis.

"Wat bij mij vooral beklijfd is dat het vooral door toeval aan elkaar hangt en dat er niet een soort gedegen plan achter zit, breedgedragen door staf en selectie", aldus Sander de Vries, clubwatcher van SC Heerenveen, in podcast Omroep Abe . "Ik proefde dat bij Johnny Jansen na afloop", geeft VI-journalist en clubwatcher Reon Boeringa aan. "Normaal mag je met een punt tegen PSV echt blij zijn. Je proefde bij hem geen blijdschap."

"Dat is denk ik omdat hij ook als trainer aanvoelt dat het niet een punt is dat je pakt doordat het heel goed stond of dat er een bepaalde ontwikkeling in zit", benadrukt hij. "Je pakt hem omdat Drommel de bal in de voeten slaat van Al Hajj en daardoor pak je met je enige doelpoging een punt. Het resultaat is mooi, maar het proces is gewoon niet echt lekker", besluit Boeringa. Weet SC Heerenveen zaterdag te winnen van Heracles Almelo? Bij BetCity.nl krijg je maar liefst 3.50x je inzet bij een zege van SC Heerenveen. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Heerenveen en krijg 50 euro uitbetaald. Grijp die kans!

Lees meer: