Jansen in bescherming genomen: "Ik snap de irritatie bij Jansen wel"

Johnny Jansen
Johnny Jansen Foto: © Pro Shots

Roelof de Vries vindt dat SC Heerenveen terecht heeft gewonnen van SC Cambuur. Of de Leeuwarders echter rood hadden moeten krijgen betwijfelt hij.

"Het is een twijfelgeval. Als hij rood geeft, kan ik me het voorstellen. En geel had ik me ook kunnen voorstellen. Ik vind het niet zo zwart-wit. Je kunt geel geven, rood ook. Maar hij kwam heel lomp binnen. Hij moet de scheidsrechter niet de mogelijkheid geven om rood te geven. Het is dom van Doke", vertelt hij bij Omrop Fryslân.

De Vries vond vervolgens dat de Friezen de overwinning terecht binnen wisten te slepen. "Ze hebben de meeste kansen gecreëerd. En ik erger me wat aan de kritiek die Heerenveen wel krijgt. Ja, het is niet fantastisch wat Heerenveen dit seizoen laat zien, maar zo slecht is het nou ook weer niet. Het is beter dan vorig seizoen. Het staat achterin goed, het middenveld ontwikkelt zich. Voorin kan het nog wat beter, maar ik snap de irritatie bij Jansen wel."

Weet SC Heerenveen woensdag te winnen van Feyenoord? Bij BetCity.nl krijg je dan 5.65x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Heerenveen en pak 93 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand