Jansen bekritiseert Volendam: "Toen werd de schiettent echt geopend"

Anco Jansen
Anco Jansen Foto: © Pro Shots

Anco Jansen, analist van ESPN, deelt zijn analyse van de afgelopen wedstrijd tussen FC Volendam en SC Heerenveen. Jansen houdt de strijd tegen degradatie nauwlettend in de gaten en heeft al een voorspelling gemaakt over één van de degradanten.

"Volendam ligt eruit", aldus een stellige Jansen in gesprek met ESPN. "Ik heb ze gisteren zien verdedigen tegen Heerenveen, dat sloeg helemaal nergens op. Die krijgen lange ballen over zestig, zeventig meter en dan staan er spelers gewoon helemaal vrij voor de keeper, dat is echt niet te geloven. Ze verdedigen gewoon niet meer. Het lijkt erop alsof ze het al hebben opgegeven. Er zit helemaal niks in die ploeg."

Direct na rust werd een doelpunt van Heerenveen-verdediger Pawel Bochniewicz afgekeurd. "Eigenlijk zou een afgekeurde treffer van de tegenstander voor een boost moeten zorgen, maar vanaf dat moment kreeg Heerenveen juist kans op kans, toen werd de schiettent echt geopend. Vlak voor de winterstop hadden ze nog best een goede periode. Dat was vlak nadat de trainer eruit ging. Toen was je benieuwd of ze de lijn nog konden doortrekken in de tweede seizoenshelft. Nu is gebleken dat dat niet zo is."

Lees meer:
0 reacties