Jans staat open voor Deens avontuur bij Odense

Ron Jans is blij verheugd met het gerucht in Denemarken dat Odense BK interesse in hem heeft. 'Het is vleiend om te lezen. Maar ik ben een eerlijk man, ik lieg nooit, dus ik kan zeggen dat ik nog niks heb gehoord van OB,' zegt Jans tegenover het Deense Politiken. 'Als OB me iets wil aanbieden zal ik daar zeker serieus over nadenken.'

De 53-jarige Jans verlaat Heerenveen na dit seizoen en vrij om te gaan waar hij wil. 'Ik ben er ook klaar voor om coach te worden in het buitenland. Ik heb in Japan gespeeld, dat was een mooie ervaring. Ik sta overal voor open en wie weet wel in Denemarken.'

'Ik heb Denemarken regelmatig bezocht en ik heb een aantal wedstrijden gezien in de Superligaen. Ik heb OB ook nog zien spelen tegen Lyngby, de laatste wedstrijd van het vorige seizoen, toen Lyngby degradatie voorkwam. Maar ik ken geen van de OB-spelers. Maar ik herinner me een nummer vier die vol energie zat en grote afstanden overbrugde.'

'Ik ben avontuurlijk van nature, dus ik zal alvast wat extra informatie opzoeken over Odense,' besluit Jans.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand