Jans: "Heerenveen heeft één pareltje die bij elk gevaar betrokken is"

FC Utrecht gaat aankomende zondag op bezoek bij SC Heerenveen. Bij FC Utrecht TVblikt hoofdtrainer Ron Jans vooruit op die wedstrijd, en heeft hij lovende woorden over voor een speler van Heerenveen.

Jans heeft ook gekeken naar de doelpuntrijke wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Twente. "Ik heb de samenvatting gezien toen ik thuiskwam", vertelt hij. "Twente was denk ik wel de betere ploeg, maar het was een leuke wedstrijd om naar te kijken."

"Heerenveen speelt echt verzorgd en goed voetbal", gaat de leermeester verder. "Kees van Wonderen heeft dat bij Go Ahead ook laten zien en nu weer. En ze hebben wel één pareltje, die als het gevaarlijk wordt er altijd wel bij betrokken is. Dat is Sahraoui."

"In uitwedstrijden is het begin van de wedstrijd meestal het beste gedeelte. Maar soms zit er echt geen logica in de fases wanneer je goed of slecht speelt. Eigenlijk willen we negentig minuten lang goed spelen, maar dat lukt niet altijd. Dat is zoals we de tweede helft tegen PEC Zwolle speelden, maar dat kost wel heel veel energie", besluit Jans.RO

Lees meer:
0 reacties