Jan Vlap trekt pijnlijke conclusie: "Hij is klaar bij SC Heerenveen"

Jan Vlap
Jan Vlap Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen verloor afgelopen zaterdag in eigen huis met 1-2 van FC Volendam. In de slotfase hadden de Friezen nog een doelpunt nodig om gelijk te spelen, maar spits Daniel Karlsbakk werd niet gebruikt. De Noorse aanvaller bleef negentig minuten lang op de bank.

Analist Jan Vlap heeft een duidelijke conclusie klaarliggen over de spits. "Karlsbakk is klaar. Dat is over", zo vertelt Vlap bij Omroep Abe. "Daar kun je een strik omheen doen en ergens anders afleveren met de kerstdagen. Als je tegen de hekkensluiter in de slotfase er nog niet in komt... Dat is een heel duidelijk signaal dat daar is afgegeven."

Trainer Kees van Wonderen bracht in de slotfase verdediger Pawel Bochniewicz in het veld als stormram, als vervanger van Luuk Brouwers. Vlap is het niet eens met die beslissing. "Ik had echt verwacht dat er een verdediger uit zou gaan."

"Van Wonderen had aanvallend meer moeten brengen. Je brengt toch gewoon een spits voor een spits, een buitenspeler voor een buitenspeler en een middenvelder voor een middenvelder? Kom op even. Je staat achter tegen de hekkensluiter", aldus Jan Vlap.

Lees meer:
0 reacties