Jan Vlap: "Hoe naïef kan je zijn, ik kan daar echt niet bij"

Jan Vlap
Jan Vlap Foto: © Orange Pictures

Naar aanleiding van de uitgelekte foto's van Maurice Steijn en Andries Noppert bespreken Sander de Vries en Jan Vlap in de Omroep Abe Podcast de 'amateuristische' denkwijze van sc Heerenveen.

"Er lekken nogal wat foto's uit de laatste periode", begint De Vries. "Daar hadden wij vroeger nooit last van", reageert Vlap. "Maar toen hadden we ook nog geen mobiele telefoons. Maar beter ook, dan waren er nu nog een hele hoop schandalen geweest", zegt hij lachend.

"Nee dit soort dingen gebeuren, en je houdt ook bijna niks geheim", gaat Vlap verder. "Dat met Steijn is wel een beetje naïef van Heerenveen om in een open ruimte te gaan zitten. Je hebt toch ook gewoon kamers die dicht zijn." De Vries is het hier volledig mee eens. "Je kan toch ook bij iemand thuis afspreken, dan heb je dit geouwehoer ook allemaal niet. Heel amateuristisch." "Van der Valk heeft toch ook gewoon kamers waar niemand iets kan zien?", haakt Vlap in. "Dan ga je toch niet in zo'n open kamer zitten, belachelijk".

In de open kamer was een beleidsplan op het scherm te zien, waarvan de titel 'Koers naar Europa, strategisch plan '23/'28' was. "Ik heb dat plan nog nooit gezien", stelt De Vries. "Er is kennelijk nog wel een beleidsplan, dat is een geruststellende gedachte." "Stel je bent voetballiefhebber en je bent voor Heerenveen", gaat Vlap verder. 'Je ziet dat op een scherm staan en daarbij zie je Maurice Steijn zitten. Hoe naïef kan je zijn, ik kan daar echt niet bij."

Lees meer:
0 reacties