Ivanusec: "Ik scoorde tegen SC Heerenveen, maar toen kwam Celtic"

Luka Ivanušec
Luka Ivanušec Foto: © Orange Pictures

Luka Ivanusec werd met veel bombarie naar Feyenoord gehaald. De aanvaller laat nog geen onuitwisbare indruk achter, maar heeft alle vertrouwen in zijn proces. Tegen verscheidene clubs liet hij al zien wat hij kan, zoals tegen FC Utrecht en SC Heerenveen, terwijl het tegen FC Twente een stuk minder ging.

"Tijd om te brengen wat ik denk dat ik kan en moet brengen: doelpunten, assists, domineren in de één-tegen-één. Ik doe dat het liefst vanaf links, zodat ik met mijn rechterbeen naar binnen kan trekken, op zoek naar openingen", vertelt de aanvaller in gesprek met Voetbal International.

Zijn seizoen begon goed. "Dit ging meteen best goed tegen FC Utrecht en ik scoorde tegen SC Heerenveen, maar toen kwam Celtic. Ik verdraaide mijn enkel en op dat moment denk je meteen aan het ergste, want het deed verschrikkelijk veel pijn. Maar als dan later blijkt dat je het bot niet hebt gebroken, valt alles mee."

Daarna was het iets minder. "Gescheurde enkelband, eentje maar van de in totaal vier. Daarvoor staat een maand. Vind ik wel te overzien. Misschien miste ik nog wat ritme tegen Twente. Ik viel in en de eerste acties gingen wel oké, daarna ging ik mee in het niveau dat gewoon niet zo goed was van onze kant en dus ook niet van míj. Ik eis veel meer van mezelf dan ik heb laten zien en dat geldt voor het hele team."

Lees meer:
0 reacties