'Ik zei tegen hem: we hebben nog geen goede pot gespeeld''

Caner Cavlan is terug in Nederland. De voormalig speler van SC Heerenveen is teruggekeerd bij FC Emmen nadat zijn avontuur bij het Oostenrijkse Austria Wien uitliep op een deceptie.

"Na 8, 9 wedstrijden kwam ik er naast te staan. Ik heb toen met Ilzer om tafel gezeten en heb hem op een nette manier verteld wat ik er van vond. Ik zei tegen hem: ‘we hebben nog geen goede pot gespeeld’. Toen was hij beledigd. Hij was er niet van gediend dat ik eerlijk was. Ik kwam vanaf dat moment niet meer in de selectie en moest met het tweede meetrainen", aldus Cavlan in De Gelderlander.

Het had niet veel gescheeld of Cavlan was in de winterstop alweer vertrokken bij Austria. "Ik had twee goede aanbiedingen uit Nederland en wilde verhuurd worden. Maar dat kon niet, want ineens was de trainer zeer tevreden over mee. Hij liet me 45 minuten spelen, maar toen de transferperiode beëindigd was, had mij ineens toch niet meer nodig. Toen was ik er wel klaar mee, want ik ben geen kind meer. Ik heb mijn contract laten ontbinden, hoe mooi ik Oostenrijk en Wenen ook vond."

Cavlan is blij om terug te zijn bij FC Emmen. "Ik heb het hartstikke goed bij FC Emmen, ben blij dat ik er weer voetbal. Ik had er natuurlijk al een seizoen gespeeld en ken er nog veel mensen. Ook is Dick Lukkien nog steeds de trainer. Hij heeft veel vertrouwen in mij. Ik heb niet lang nagedacht toen hij me terug vroeg. Het voelt goed en vertrouwd."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand