'Ik vond ergens nog wel dat Joey Veerman een soort punt had''

Joey Veerman liet zich na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam gaan over de fans die spraken over gebrek aan 'passie, strijd en beleving'. Volgens journalist en supporter Hielke Biemond was het niet verstandig van de Volendamse middenvelder.

"Ik vond ergens nog wel dat hij een soort punt had. De verwarring is helemaal compleet door al die verschillende speelwijzen. Wij waarderen vaak de uitgesprokenheid bij Joey en Henk. Maar dit was natuurlijk wel heel dom om het op die manier te zeggen. Ook omdat je weet dat de supporters ook al ten einde raad zijn", begint Biemond bij KOKO Radio.

"Dan mag je wel even op het matje komen en je excuses aanbieden. Dit was een beetje de plank misslaan." Volgens Biemond had Veerman diens reactie anders aan moeten pakken. "Op deze manier vond ik het niet handig", vervolgt de journalist. "Nu leek het meer een sneer aan het adres van de supporters. Dat viel helemaal verkeerd. Dat was het laatste wat hij moest doen."

Ook clubwatcher Sander de Vries vindt de reactie van Veerman wel enigszins begrijpelijk. "Inhoudelijk gezien vond ik wel dat Joey een punt had als je het hebt over passie en strijd", begint De Vries. "Het staat gewoon niet goed op het veld. De ruimte tussen de spits en de laatste man is vaak een gat van zestig meter. Met andere woorden: je komt niet in de duels."

"Dan lijk het alsof je er geen reet aan doet. Maar je komt er gewoon niet in. Wat dat betreft moet ik het een beetje voor Veerman opnemen", besluit De Vries.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
AZ
16:30
SC Heerenveen
za
8/04
SC Heerenveen
21:00
FC Volendam
za
15/04
Sparta Rotterdam
21:00
SC Heerenveen
za
22/04
SC Heerenveen
18:45
FC Emmen
za
6/05
NEC
20:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
9 SC Heerenveen 26 -5 34
10 RKC Waalwijk 25 0 32
11 Go Ahead Eagles 25 -8 29
12 Fortuna Sittard 26 -14 29
Bekijk de hele stand