'Ik houd niet zo van die trucendoos, het is wat een showmannetje''

Kenneth Perez is vooralsnog niet onder de indruk van SC Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke. De 21-jarige Nigeriaan valt wekelijks op door zijn spectaculaire bewegingen, maar zijn productiviteit valt vooralsnog met vier goals en nul assists nog een beetje tegen.

"Het is een actieve jongen maar ik ben eerlijk gezegd niet echt een fan van dit soort spelers. Ik zie liever iemand die naar binnen trekt en die dan uithaalt als hij een schotkans krijgt", vertelt Perez in de rust van het duel met ADO Den Haag (1-1) bij FOX Sports

"Ik houd niet zo van die trucendoos, het is wat een showmannetje. Ik heb liever dat hij effectief speelt en overzicht houdt", vervolgt Perez. "Daarom kan me die Bruma bij PSV ook totaal niet bekoren. Dan verbaast het me echt dat je zo'n jongen, vijf à zes keer hebt gezien en denkt: dat lijkt me een goede."

Perez' collega Ronald de Boer is wat positiever gestemd over Ejuke: "Het is een echte handenbinder en voor Heerenveen vind ik Ejuke wel een aanwinst. Jens Odgaard en Joey Veerman ook. En Dresevic bevalt me ook steeds meer achterin met Botman. Zij zijn een stabiele factor achterin in het centrum."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand