'Ik begrijp niet dat Rajiv nog geen uitnodiging voor Oranje heeft ontvangen''

Rajiv van La Parra maakt veel indruk bij Huddersfield Town. Zijn ploeggenoot Terence Kongolo snapt niet dat de oud-speler van SC Heerenveen nog geen belletje heeft gehad van de bondscoach van het Nederlands elftal.

"Ik begrijp niet dat Rajiv nog geen uitnodiging heeft ontvangen. Hij speelt dit seizoen alles en doet het hartstikke goed. Hij verdient een kans", zegt Kongolo in gesprek met ELF Voetbal. Kongolo speelt sinds de winterstop bij Huddersfield Town samen met Van La Parra, die zelf moet lachen om Oranje.

"Natuurlijk droom ik daarvan", reageert de aanvaller. "Een uitnodiging zou echt super zijn, maar ik heb dat zelf niet in de hand. Ik kan alleen maar hier presteren en dan afwachten. Ik heb in ieder geval nooit iets gehoord van de KNVB sinds ik naar Engeland ben vertrokken."

Afgelopen zomer promoveerde Van La Parra met Huddersfield Town naar de Premier League en houdt zich daar prima staande. "Natuurlijk had ik dit een jaar geleden niet durven dromen, maar ik ben meegegroeid met het niveau van de club, dat van de spelers en met het niveau van de competitie."

Lees meer: