Huser verliest bij MVV-debuut: ''Maar heb wat minuten kunnen maken''

Pascal Huser heeft afgelopen weekend zijn eerste speelminuten gemaakt in het betaald voetbal. De 19-jarige spits komt sinds de winterstop op huurbasis uit voor MVV en mocht afgelopen weekend in de 64e minuut invallen tegen VVV-Venlo. In De Koel stond de eindstand van 3-0 voor de thuisploeg toen al op het scorebord.

Ondanks de nederlaag was de talentvolle spits blij met zijn debuut. ''Met een 3-0 achterstand invallen is nooit zo leuk, maar ik ben blij dat ik in ieder geval wel wat minuten heb kunnen maken", zo laat hij weten op de website van Forza Sports Group. "Ik ben de afgelopen week goed opgevangen door de mensen van MVV en mijn teamgenoten."

"Deze week heb ik volledig meegetraind en mocht ik wennen aan het niveau. De MVV-selectie is een jonge groep waar talent in zit. De komende weken moeten we resultaten zien te halen.''

Lees meer: