'Hoe verder we hem van de goal kunnen houden, hoe beter dat is''

SC Heerenveen gaat morgen tegen PEC Zwolle op jacht naar de eerste thuisoverwinning van het seizoen. Trainer Johnny Jansen zit in de Zwollenaren een geduchte tegenstander. 

"Hun kracht ligt met name in de opbouw van achteruit. Dat hebben ze in een aantal wedstrijden dit seizoen bewezen", analyseert Jansen op de officiële website van SC Heerenveen. "Ik ben benieuwd hoe ze zaterdag zullen gaan spelen. Zij kunnen verschillend voor de dag komen. Wij houden overal rekening mee, maar gaan vooral uit van eigen kracht."

Morgen komen de Friezen op het veld een oude bekende tegen. Reza Ghoochannejhad staat sinds kort onder contract in Zwolle. "Reza is een goede speler", weet Jansen. "Met hem moet je altijd rekening houden. Hij is continu in beweging, stopt altijd veel energie in wedstrijden en loert voortdurend op zijn kansen. Hoe verder we hem van de goal kunnen houden, hoe beter dat is."

Jansen schat de kansen van SC Heerenveen hoog in. "We willen winnen en dat kan ook. Ik hoop dat we ons publiek op drie punten kunnen trakteren. Dat zou super zijn."

???? "Ik hoop dat we ons publiek op drie punten kunnen trakteren."#heepechttps://t.co/dK4AARShRh

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) October 4, 2019
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand