"Het stadion is een beetje als het Abe Lenstra Stadion, zo klein"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem is niet blij met de kaartverdeling voor de finale van de Conference League. Feyenoord krijgt namelijk maar 3.000 tickets.

"De UEFA ontneemt heel veel supporters de unieke kans om hun club in actie te zien in een prachtige wedstrijd", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "De finale van de Conference League, hoe gek we dat toernooi aanvankelijk ook vonden, dáár wil de aanhang van Feyenoord, maar ook die van AS Roma, natuurlijk massaal naartoe."

"Tirana is niet bepaald een voetbalstad en het stadion is een beetje als het Abe Lenstra Stadion, zo klein. En de meeste kaarten gaan naar sponsors en relaties, zoals altijd. Dit affiche verdient gewoon een heel groot stadion. Dat zullen ze diep in hun hart ook bij de UEFA inmiddels vinden, lijkt mij", vervolgt hij.

Tegenstander in de finale is AS Roma. Daar kan Van Hanegem goed mee leven. "Ik ben blij met AS Roma als tegenstander. Niet omdat Feyenoord daar wel even overheen loopt, want dat is natuurlijk niet zo. Maar wel omdat het een echte club is", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand