"Het enige wat boeide bij SC Heerenveen waren Veerman & Veerman"

Henk Veerman tegen Willem II
Henk Veerman tegen Willem II Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen draaide een matige eerste seizoenshelft. Dit is ook de mannen van FC Afkicken opgevallen en dit bespreken ze in hun eindejaarspodcast.

"Kleurloos." Zo omschrijven de mannen van FC Afkicken de eerste seizoenshelft van SC Heerenveen in de Eindejaarspodcast. "Het enige wat eigenlijk boeit bij SC Heerenveen zijn Veerman & Veerman. Zowel Henk als Joey hebben geen topseizoen, maar als je kijkt naar de productie dan is SC Heerenveen volledig van hun afhankelijk.

"Halilovic heeft de lijn die hij vorig seizoen heeft ingezet niet helemaal doorgetrokken", gaan de heren verder. Musaba had ik meer van verwacht en ook Van Ewijk heeft zich nog niet helemaal aangepast. Ik zie weinig om de Veermannetjes heen waarvan ik denk die zijn lekker bezig.

Ook Marissa de Jong, clubwatcher van SC Heerenveen, is niet onder de indruk van de Friezen. "Eigenlijk is SC Heerenveen zoals we hadden verwachten. Ze staan tiende, het spel is niet sprankelend, het is heel middelmatig en het ontbreekt hem vaak aan creativiteit", aldus De Jong.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand