'Het bod was zo laag dat we niet veel tijd nodig hadden om het af te slaan''

De Noorse verdediger Nicolai Naess zal waarschijnlijk niet op hele korte termijn SC Heerenveen komen versterken. Zijn werkgever Stabaek IF sloeg een eerste bod vanuit Friesland af en sindsdien hebben ze niets meer gehoord, meldt het Noorse Budstikka.

"Het bod was zo laag dat we niet veel tijd nodig hadden om het af te slaan" laat technisch directeur Inge André Olsen weten namens Stabaek. Olsen weet niet of Heerenveen terug zal komen met een beter voorstel. "Of ik verwacht dat hij (Naess, red.) deze winter vertrekt? Dat is een moeilijke vraag, het kan alle kanten op."

Net als Heerenveen moet Stabaek het hebben van het ontwikkelen van jonge spelers. "Tegelijkertijd moet er wel genoeg geld tegenover staan willen we spelers laten gaan," vervolgt Olsen. "Als dat het geval is en ook Nicolai persoonlijk akkoord is, kunnen we vast wel een oplossing vinden."

Olsen weet ondertussen ook dat Naess over een aflopend contract beschikt en zodoende over een halfjaar ook transfervrij de deur uit kan lopen.

Foto: Stabaek IF

Lees meer: