Hertha pakt punt tegen Wolfsburg

Het zwalkende Hertha BSC heeft na het verlies afgelopen donderdag tegen SC Heerenveen (0-1) zondag plots een punt gepakt in het competitieduel tegen regerend landskampioen VfL Wolsburg. Het treffen tussen beide ploegen eindigde in Berlijn in 0-0. Hertha blijft ondanks het gewonnen punt laatste in de Bundesliga.

Hertha was in de eerste helft de betere ploeg, maar kwam niet door de sterke defensie van Wolfsburg heen. Na rust speelden de bezoekers meer op de aanval en dat resulteerde in een aantal kansen. Christian Gentner kopte uit een hoekschop maar net over, terwijl Edin Dzeko een kans maar nipt naast schot.

In de slotfase loerde Hertha in het eigen Olympiastadion op de counter, maar tot scoren kwam het niet. Hertha, dat op 5 november opnieuw de tegenstander is van SC Heerenveen in de Europa League, heeft nu vier punten uit tien duels.