Heracles Almelo-verdediger afgemaakt: "Kan niet tegen Nunnely"

SC Heerenveen kwam zondagmiddag op voorsprong dankzij een verkeerde terugspeelbal van Heracles Almelo. Jan van Staa is vernietigend voor verdediger Sven Sonnenberg, terwijl Tijmen van Wissing juist naar de technische staf wijst.

Van Staa vond de thuisploeg beter spelen dan SC Heerenveen. "Ze speelden lekker in de combinatie, maar dan krijg je zo'n terugspeelbal... Hij doet alles verkeerd die Sonnenberg", oordeelt de oud-trainer. "Nunnely zat aan zijn linkerkant, als je een beetje kwaliteit hebt draai je weg naar rechts en houd je de aanvaller weg. Heel simpel met zo'n lijf. Je moet gewoon een goede oplossing zoeken, hij deed alles verkeerd."

Van Wissing schuift het probleem door naar Erwin van de Looi. "Van der Looi wil dat hij gaat voetballen, dat moet je gewoon niet aan hem vragen. Hij kan dat niet, het is een van de meest beperkte voetballer van de Eredivisie", aldus de sportverslaggever. "Het enige wat je bij een lange bal tegen Sonnenberg moet roepen is 'Tribune!' Als je dat met zeven man schreeuwt doet hij het wel. Hij kan niet wegdraaien en zeker niet sprinten tegen Nunnely."

Lees meer:
0 reacties